? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

islamic calendar

TWINS BIRTHDAY

Lilypie - Personal pictureLilypie

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Wednesday, November 4, 2009

CONFUSE...............

Aku ada masalah problem ler...

aku sebenarnya dh lewat period 5 hari... so, semalam aku dh buat urine test. dan kompom negatif. pas tu aku just tinggalkan tester tuh kat atas meja. lepas 2 jam, aku cube tengok balik, dan still satu line. kerana dah terlalu kompom, aku pun terus tido. bangun pagi kul 1 pg sbb nk buang air, aku intai lagi tester tuh. tetiba aku terkejut, sbb tetiba kat line yg + tuh ada cam dot / garis yg tak lurus ler... so, apa pendapat korang? adakah aku pregnant? aku confuse ler...

cam ne erk? ape yg patut aku buat skang nih?

cube bg pendapat sket geng

2 comments:

A N A K - A N A K K U said...

xyah pepening g beli sekali laik urine test, wat laik sekali

Zura said...

g terus check doktor...