? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

islamic calendar

TWINS BIRTHDAY

Lilypie - Personal pictureLilypie

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Friday, January 16, 2009

Cute's Blogger Award

aku dapat award nih dari suzy..... thanks bangat.... aku dah la baru jek blajar2 blog nih.... tetiba dapat award pulak...musti la beh gler....

10 fakta tentang diri aku :-

1. aku nih sorang yg biase jek. tak lawa sangat, tak kaya sangat, tak pandai sangat, tapi sangat suka berkawan.

2. aku dah bersuami dan ada twin gurlz yang nakal....but comel n menghiburkan. (anugerah yg paling tidak ternilai dari Tuhan)

3. aku...nih...sempoi jek. tak kisah siapa pun kawan aku, yg penting dia berkawan ngan aku ikhlas dan tak tikam aku dari blakang.

4. aku tak suka duk umah kalau weekend. kalau bole, tetiap weekend nk jalan. tpi hubby aku keje tk menentu. time aku keje, dia cuti. time aku cuti dia lak keje. tensen weh......

5. aku suka membaca novel.... tapi sejak dah beranak pinak nih, mase untuk membaca nih terhad. tapi aku still jugak ngan hobi aku nih..... curik2 la masa pas anak aku tido. kekadang smpi kul 2,3 pagi baca novel.

6. aku dalam proses nk kuruskan badan, tapi selalu tak menjadik sbb aku seorang yg suke sgt makan... cam ne nk wat ek?

7. aku tak tahu nk bagi award nih kat sape sbb suzy dh tolong bagi award nih kat kengkawan aku gak...cam ne ek?

8. aku syang family aku bangat............

9. aku pun syg gak ngan kengkawan aku............bangat gak.....

10. impian aku, nk mempunyai umah sendiri. tak yah la besar sgt....ala-ala palace of the golden horses dah ler...he...he...


2 comments:

chugie said...

heheh..akhirnye.. idah berjaya gak! ok, cayo'! cayo'!

ZH - Ena said...

aku pun sayang bangat kat ko idah :D