? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

islamic calendar

TWINS BIRTHDAY

Lilypie - Personal pictureLilypie

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Monday, March 2, 2009

28/02/2009

bosan gler lepak kat umah. suami aku lak keje. kebetulan kakak aku kol. ajak teman dia soping. wah!!! orang ngantuk disorong bantal, aku pun terus setuju. tapi akak aku suh aku naik komuter g rawang. dia amik aku kat sana. aku pun terus la siapkan 2 puteri aku tuh. bukan main sonok dorang dengar nk g jalan. dorang nih mmg mewarisi bakat aku yang satu ini....(kaki jalan). pantang dengar nk g jalan, suh bangun kul 4 pagi pun sanggup. sepanjang perjalanan nk sampai ke rawang, baru aku sedar yg anak aku nih dah besar. banyak benda yg dia nk tahu. banyak sangat benda yg dia tanya sampai aku tak terlayan / terjawab. sampaikan acik yg bg pengumuman dalam tren tuh pun dia tanya orang tuh cakap pe. kalau aku cakap lek kt dia pun, bukan dia paham... baru aku tau, gini rupanya rase kalau anak byk tanya. so, kepada bakal2 ibu atau yang anak2 masih ditahap bby tuh, banyak2 la membaca sebelum malu depan anak nnti. bayangkan la...anak aku tuh 2. pulak tuh suka tanya serentak tapi soalan lain2. pastuh dua2 mendesak nk suh aku jawab. smpi naik malu aku kt dalam tren tuh. sume orang duk pandang kami.... tapi aku rase, pada ibu dan bapa yg ada / pernah ada anak seumur ngan anak aku, dorang akan paham.... for my lovely twin, mulai ari nih, mama akan menjadik seorang pembaca setia, tak kira la novel ker, majalah ker, paper ker, walaupun flyers jek...mama tak akan lupa tuk baca ek. ini semata-mata untuk anak2 mama....
kat depan umah kakak aku.... blik soping, singgah umah dia jap
dah smpi umah nenek. ngan akak mimi... (anak kak ngah aku yg bongsu)
tensen tul. time cuti pun kene keje gak... jawab tepon....

3 comments:

iman said...

heheeheh nnt iman besarpun iman mcm kakak kembar tue, nak tny ibu bebanyak....biar ibu pening.....heheheeheh

Zura said...

klau aku da...aku rendam dulu hset aku dlm air...sure pastue xde org call aku....ahhahaha

zh-ena said...

mesti png kan..mcm iklan petronas dulu..

burung apa..burung apa..burung apa...

tension beb