? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

islamic calendar

TWINS BIRTHDAY

Lilypie - Personal pictureLilypie

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Thursday, March 19, 2009

MY BESDAY 18 MAC

Ish! Ish! sedar tak sedar, dh 28 tahun umur aku. Adush....dah semakin tua lar. rasenye cam baru smlm abis skolah. cam baru smlm lawan cikgu, tup-tup ari nih, rupanya dh hampir 11 tahun meninggalkan alam persekolahan. anak2 pun dh semakin besar. umur pun dh semakin meningkat. amal ibadat belum cukup.... Takutnya dijemput Illahi waktu nih...
Hadiah dari suami?
ermmmm....biaseler seperti sebelum2 nie, hadiah free jek lar dia bagi. Wishes jek lar yang dia mampu. tak pe lar...daripada dia lupa besday aku, lagi syahdu... anak2 pun tak gheti g. kalau tak, ada gak sekurang2nya ucapan daripada anak2.
Bos? Kengkawan?
erm...sonok gak tahun nie. sbb ramai yg ingat besday aku. dapat la ucapan dari kengkawan yg mengenali. bos pulak belanja makan. adush. cam nk pecah perut mkn jek dari pagi smpi ke petang. pagi ngan sandwich. lunch mcD. petang big apple donut. plus air soya bean. mmg kenyang giler. smpi tak leh nk wat kije. beh gak lar.
smpi kan mlm tuh, suami aku nk belanja mkn kat luar pun, aku dh tak larat. aku just masakkan megi bandung tuk hubby aku. sian dia...aku melantak tak hengar, dia mkn meggi jek. sabar la bang....nk wat cam ne, bini awak ni, nk angkat perut pun dh tak larat.

2 comments:

iman said...

p/s ibu iman : erk sedap ker magie bandung..erm
aku magie nie lemah ler skit..pepepun semoga ko bahagia dunia dan akhirrat

Zura said...

maggie bandung...xpnah dgr pun...
dh 11 thn kite tinggalkan sek...ish ish ish...cepatnye mase blalu...