? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

islamic calendar

TWINS BIRTHDAY

Lilypie - Personal pictureLilypie

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Tuesday, September 15, 2009

Penat lar...

Aku letih gler lar skang nih. Kerja mmg banyak. lagi2 kami nk coti panjang. sume orang sibuk nk lek kg. nk top up touch n go card. sehari kami punye performance dah cecah 500k. memang tip top. tapi aku lar yg letih. ye ar...kalau kat opis nie, mmg tak smpt wat pape. kekadang nk chatting pun selalu terbatas. tu lar sebab selalu lmbat / tak sign in langsung. pala pun letih gak pk pasal nk raya. rumah aku tuh tah jadik hape. aku malas nk wat pape kat umah tuh. kebetulan kami mmg beraya kat pahang, so biarlah lepas lek dari kg baru aku nk clean up sume rumah tuh. sbb setiap hari balik dari keje, aku sibuk nk memasak. pas tuh malam plak sibuk nk tarawikh dan solat2 sunat yg lain. kalau tak pun, kekadang awal lagi aku dh tido. ye ar..penat sgt keje siang. suami aku cakap penat sgt cam aku keje kontrak (he..he..). Dia bengang sbb aku asik tido awal (tak layan dia lar tuh)... korang cam ne? sama tak kelibut cam aku?






Glitter Text Generator

3 comments:

Zura said...

aku bujang so penat x terase sgt kot....hehehe...tp mlm td aku tido awal tue...cm penat sgt je...

chugie said...

idah, bagus pe keje banyak.. nanti bleh dpt bonus banyak! heheheh:))

zh-ena said...

blh dpt bonus la hujung thn nie nampaknya..

selamat hari raya'
maaf zahir & batin