? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

islamic calendar

TWINS BIRTHDAY

Lilypie - Personal pictureLilypie

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Thursday, August 13, 2009

CANTIK TAK???

Cantik tak? erm... tapi bukan aku yg jual. Ini HR manager aku jual. dia suh aku jadik photographer... so, aku pun tumpang lar post dlam blog aku. Dia nih anak bos besar. So, kalau dekat2 raya nih, mmg kalut lar dia buat kuih raya. bisnes sampingan kompeni aku. jual kuih raya. dengarnya hamper yg dia buat nih dijual dengan harga RM200. Memang cantik, tapi aku nih plak jenis yg biar murah tapi berkualiti. Erm..kalau dh dua jenis kuih sampai 200, baik aku beli kuih raya kat pasar atau tempat lelain. memang ar tak dapat gubahan cam nih, tapi untuk 200 tuh aku leh beli paling kurang 10 jenis kuih raya. banyak tuh. tapi kalau jenis orang kaya cam dorang neh, 200 tuh cam 2 hengget jerk. yg penting persembahan mesti menarik. betol tak? sonok ke jadik orang kaya ek? mau nye tak... apa yg kita nak sume leh dapat dengan jari telunjuk jerk.... hu...hu... Mulai hari ini..aku akan Chai Yo! Chai Yo! untuk menjadi orang yg kaya dan berjaya dunia dan akhirat. amin...











Glitter Text Generator

3 comments:

iman said...

Bekas tue y mahal da..kuih x seberapa...sedap ker?hahaahah idah ko dan aku same akan terus berangan utk jadi org kaya...;p

zh-ena said...

mahal gila

Zura said...

tp boleh tahanlah gubahan dia...