? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

islamic calendar

TWINS BIRTHDAY

Lilypie - Personal pictureLilypie

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Tuesday, August 4, 2009

SWINE FLU (H1N1)

Malaysia telah mencatatkan sebanyak 1400++ kes semenjak may. angka yg agak besar untuk negara kecil macam malaysia. Dalam 1400 tuh ada 8 kes kematian. Menakutkan.... mungkin inilah petanda akhir zaman, terlalu banyak penyakit menular (sars, selesema burung, aids, JE and etc). sudahkah kita bersedia dengan amalan2 soleh? gejala sosial semakin meningkat. Entah lar... Alhamdulillah kita berjaya melalui alam remaja dengan sesuatu yg tidak memalit arang hitam kemuka orang tua. Tapi bagaimana anak2 kita kelak? Memang, didikan yang betol dan sempurna menjamin perwatakan anak2 akan datang. Namun, adakalanya dalam zaman moden serba mencabar ini, anak pak imam sendiri pun boleh murtad. Inikan pula anak orang biasa macam kita. Semoga my luv twins tak terjebak ke kancah sosial seperti remaja2 skang nih. waktu ini mungkin permulaan...masa akan datang samada menjadi lebih teruk atau semakin bijak?

Sebenarnya aku nk cite pasal kes swine flu nih, hubungan aku ngan suami aku berantakan. Malam tadik budak opis aku anta sms dalam kul 11 lebih. masa tuh kami dh atas katil nk layan tido ler. memasing dh letih. tetiba sms masuk kat hp aku. budak opis aku cakap dia kat spital tengah check pasal swine flu nih lar. sbb member2 dia 2 orang dh kene. kebetulan dia baru jerk jumpa member dia tuh jumaat lepas. pas tuh dia siap ckp lagi, nnti kalau dia sangkut, dia suh aku g check. aku pun just jawab jerk, dah g taw bebudak lain ker? dia balas balik jgn g taw sesapa lagi. suami aku nih mmg jenis cemburu buta. pas tuh dia dh salah paham. dia leh tanya, nape aku pulak kene check? apa hubungan aku ngan budak tuh? nape bebudak lain tak yah g check? ish aku tak paham betol. cemburu dia tuh, mmg tak leh dibawak kemana2. budak nih, lelaki... tapi muda bertahun2 dari aku. tak kan lar aku gler nk bercinta ngan bebudak bawah umur cam tuh. dah nk kawin pun dak tuh. aku dh terangkan kat suami aku, tapi dia just senyap jerk. pagi nih bile aku nk g keje, masa nk salam tuh, dia tak cium pun aku. marah lar tuh. ish! tensen nye... pasal benda yg tak dek pape cam tuh pun, dia nk cemburu. kalau aku betol2 buat, mau kene bunuh agaknya aku nih... hai la, suami... jangan lar berfikiran sempit sgt...




Glitter Text Generator

3 comments:

iman said...

alamak kesiannyer ko dah...suami ko tau x simptom² mcm mane ianyer leh merebak...xyah bercium @ wat hubungan seks, bercakappun leh merebak...nie HINI bkn AIDS,erm tp pepun aku harap ko di kecualikan drp terkena virus tue...sbb kalau sesape ade asma@ jantung, cepat skit jangka hayat dia...

Zura said...

ko kena terang kan kat dia in detail da...xpun tunjukkan paper kat dia..hehehe...terlalu jeles jgak hubby ko erk...

zh-ena said...

KUAT CEMBURU GAK LAKI KO DAH..HARAP CEPAT BERDAMAI..

VOTE FOR UMAIRAH G06