? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

islamic calendar

TWINS BIRTHDAY

Lilypie - Personal pictureLilypie

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Friday, August 14, 2009

SENGGUGUT

Muka aku tengah cemberut gler la nih. Tengah senggugut skang neh. Aduh! rasa cam nak tertanggal pinggang aku nih.... Rase cam nak terberanak pun ada....tolong weh!!! korang ada petua ker nk ilangkan senggugut. Aku rasa dulu pas aku bersalin, dah ilang. tapi lately nih senggugut nih datang balik.... tetiap bulan aku akan berguling2. sbb tak tahan. masalahnya sakit keliling, dari perut sampai ke pinggang. pas tuh tak selesa langsung. duduk tak kene, baring tak kene, nak wat keje pun tak dek mood. rasa cam nak balik tido!!!!!!!! Adoiyaiiiiiiiiiiiiiiii

Dah nak dekat pose kan? cam ne persiapan korang nk pose nih? Aku cam biase ler... Tak dek pape persiapan pun. Aku n hubby ada wat perbincangan, ingat nak tumpang port mak aku meniaga mee udang bulan pose nih. ye ar... kalau amik tapak bazaar, nak kene bayar sewa. ngan mak free jerk (he..he..) nanti raya bagi lar ang pow. sbb baru nak mula. tak tahu lagi sambutan orang. sajek nak tambah wet raya. g pun bulan pose lek awal, ada lar masa aku nk meniaga. tapi aku tengah berpakat, sape nk masak bahan2 tuk mee udang tuh... ada sesapa nk mintak keje ngan aku????? sila hubungi aku secepat mungkin ek...he..he




3 comments:

Zura said...

aku pun cm ko gak da...tiap2 bln senggugut...org ckp isi air suam dlm botol pastue golek2kan atas perut

iman said...

erm...minum air panas idah uits, pastu bila time dh nak period elakkan minum ais dan kafein...

zh-ena said...

aku dulu senggugut teruk gak..tapi pas mkn pil manjakani terus ok plak..try la idah