? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

islamic calendar

TWINS BIRTHDAY

Lilypie - Personal pictureLilypie

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Tuesday, August 11, 2009

Lama tak update

Salam,

Lama tak update blog. sebenarnya tak tahu nak tulis pe. lagipun awal2 bulan cam nie biaseler... keje banyak gler. almaklumlar..segala mak ayah report nk kene provide kat "pak cik' tu (bos aku ler. lambat kang...membebel plak. baru ari nih ada kelapangan untuk mengupdate blog aku. aku sebenarnya tengah tunggu mase nk cau cin cau. aku lek keje kul 5.30. skang nih tengah ber pk2 apa menu aku mlam nih. suami aku tengah sakit batu karang. kang aku masak bukan2, penyakit dia menyerang semula. baru jerk nk sembuh. sian dia. tak sanggup tengok kalau dia kene batu karang. berguling2. semalam pulak, masa dia muntah, ada kuar darah sekali. aku worry sgt. tapi biase lar suamiku, kalau sebut jerk spital cam aku suh dia terjun bangunan tingkat 18. takut sgt nk g spital. masalahnya aku lagi takut sbb keadaan dia dh semakin kritikal. skang nih dh muntah darah bagai. menakutkan jugak. aku hope there's nothing will happen to him. lum ready nk dengar apa2 yg bisa melumpuhkan semangat aku.... wpun aku nih tak nampak cam sayang kat sia (ye ar..saje malas menunjuk sgt), tapi hakikatnya i luv him so much2 (nk tunjuk syg sgt lar tuh)...

Ish melalut jauh dh nih. dari pk pasal menu makan malam smpi melalut cite i luv u plak. tu yg aku malas menulis. kalau dh menulis, kompom merapu meraban. tak pe ar... aku pun dh nk blah. rasa2nya menu makan malam aku, nasi goreng kampung. sbb tadik, abg kat opis nih ada sedekah sayur kangkung. opis aku nih mmg serba macam bisnes. dari jual t n go, jual tanah, develope banglo sampai lar ke bercucuk tanam. kebanyakan sayur2an kat opis nih sume hasil dari bahagian pertanian. beh kan keje kat sini. sume ada...




Glitter Text Generator

1 comments:

Zura said...

a'ah da...ko dh lama xupdate blog...