? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

islamic calendar

TWINS BIRTHDAY

Lilypie - Personal pictureLilypie

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Wednesday, July 1, 2009

New item in my blog

He...he... thank to ra again. tolong aku wat signature. nasib baik lar ra nih ada free ari nih. Aku kene selesema lar skang nih. tekak pun perit. mlm tadik dh g klinik. ye ar...risau gak musim2 selesema H1N1 nie. Ish...Nauzubillah...mintak dijauhkan dari aku dan kaum keluarga serta sahabat handai aku... Amin.... Tapi memang tak selesa ler. rase tak sedap badan. tapi tak demam. walau apa pun, aku tetap gagahkan diri untuk g kerja. sekurang-kurangnya ada gak member2 kat sini. kalau duk umah....sensorang lar jawabnya. lagi bosan. Jumaat lepas aku g makan kat Group base ngan member2 opis aku. tengah2 makan tuh, aku nampak ada 2 orang wanita yang sedang pregnant. yang pelik tuh, pandai lak dia pilih geng. sama2 boyot. bila dorang makin hampir, baru aku perasan yang salah sorang tuh, member skolah aku rupanya. si Anith Liyana.... Ish! Ish! Berubah betol dia skang. patut lar aku tak cam. dia sedang pregnant for 2nd bby. anak dia yg sulung dah 2 tahun. ni yang payah bile jmpe member2 and tanya pasal anak. sume tanya bile aku nk tambah bby lagi.... Pada aku, anak2 aku masih kecik. G pun aku dapat pakej, so kene lar bagi rehat lama sket...he..he... Insya Allah, ada rezeki Allah aku terima dengan redha...Biar la wat masa skang nih, bagi twin aku manja puas2. Biar dorang rase kasih sayang kami secukupnya....Mama, luv u adik n kakak. Abang (suami ku ler) pun mama sayang....hu..hu..

Free Signature Generator

1 comments:

Zura said...

aku suke lg sign yg lip lap lip lap nie...