? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

islamic calendar

TWINS BIRTHDAY

Lilypie - Personal pictureLilypie

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Friday, July 17, 2009

PELIK TAPI BENAR

hari nih g makan ngan lolie kt groupbase. sian minah nie, kat opis dia tuh, dia dah tak dek geng.. sume geng dia dh benti keje. tinggal sensorang. rajin lar ajak aku lunch skang nih.... padahal baru 2 hari lepas lunch sama kat thaqwa. ari nih kuar g. selalunya seminggu sekali jerk lunch ngan die. hari jumaat lar sbb lunch lama sket...

aku skang semakin pelik ngan perangai laki aku. dia cam dh lain lar skang nih. aku pun tak pasti apa yg menyebabkan dia berubah. dulu aku rasa dia okey jerk. satu hari, someday around minggu lepas, dia ada sound aku, dia akan maafkan kesalahan aku kecuali kesalahan aku menipu dia... aku mmg tersentak. sbb selama ni, byk gak benda yg aku bohong sunat kt dia. bukan sengaja nk tipu, tapi kalau cakap bebetul, nnti lain jadiknye. jadik aku yg tak sedap ati, ye ar suami tak maafkan mana nk senang duduk. so, mlm tuh aku berterus terang ngan dia. aku pun cakap mana yang sepatutnya, n mana yg tidak. kebanyakan yg aku tipu dia, bile aku nk kuar ngan lolie, aku ckp nk tempat A, tapi aku melencong ke tempat B. aku terus terang pasal benda tu lar. then dia kata, itu dia bole maafkan. tapi dia tak kan maafkan aku kalau aku cakap aku kuar ngan lolie, tapi sebenarnya aku kuar ngan orang lain. aku jadik pelik. aku rase selama ni, aku lum penah wat keje giler tuh. dia maksudkan seolah-olah aku curang. aku mmg pelik. cara dia bercakap ngan aku, macam aku nih mmg hide something dari dia. seingat aku, selagi aku waras aku lum gler nk wat keje cam tuh. mmg selama ni, ada terpk nk jumpa satu mamat nie, tapi sbb mengenangkan suami aku, aku simpan hasrat hati aku tuh... bukan boyfriend pun, tapi bekas bestfriend aku. ye ar...dulu dia sihat skang dengarnya cam teruk. teringin sgt nk jumpa dia. tapi tak pe lar...aku doakan dia akan sihat dan sembuh... amin... aku takut perkara2 cam nie lar. suami aku tuh kan cemburu sgt2.

semenjak ari tuh... aku rase segala pergerakan aku dikawal. setiap kali aku cakap aku nk kuar ngan lolie, dia mesti spotcheck aku. tanya mkn kat mana, bape orang, itu lar, ini lar... smpi aku naik malu ngan lolie. nasib baik aku dh cite segalanya kat lolie. kalau tak mesti dia kecik ati sbb suami aku cam tak percaya kat dia. aku mmg heran lar, perangai dia pelik sgt. aku rasa macam dia penah dengar something dari someone yang dah memburukkan aku kat dia. aku pun tak paham kenapa ada orang sanggup wat kami cam tuh. kalau betol lar perkara tu, aku tak kan maafkan orang yg memfitnah itu. tapi kalau sbb lain, aku tak pasti lar... tapi aku harap, biarlah dia sekadar mengambil berat bukan cemburu buta. sbb aku takut perkara lain akan terjadi. ye ar, orang cam aku nih terlebih peramah. bebudak laki kat opis nih mmg jadik geng lar. aku takut gak suami aku salah paham. tapi suami aku kenal dorang sume. tak mungkin pulak kan? hmmmm entah lar...dah tua2 nih, terlebih2 manja pulak. nak mengada2 kut... mana lar tau...

wat ever pun, ari nih friday. sok cuti 2 ari... aku dah merangka2 projek nih...beh nye dapat layan cite korea n baca novel yg aku baru beli minggu lepas.

p/s : mah, ena! korang layan cite 8tv yg baru tu (gourmet). beh gak. tapi hero kureng ensem...tapi cite beh..gurl pun lawa2...



Glitter Text Generator

1 comments:

Zura said...

erm...sbb dia syg sgt kt ko tue