? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

islamic calendar

TWINS BIRTHDAY

Lilypie - Personal pictureLilypie

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Wednesday, July 15, 2009

suram...muram...kelam...param...seram...ramlah ram...

hari yg membosankan.....hari nih pepagi bos aku tuh period gak nye...ish tensen tul...
dah lar aku cuti lama ari tuh masa arwah abah aku meninggal. so, report dia lmbt lar sket. ari nih dia membebel. sume benda nk cepat. aku dh lar ada 2 tangan jerk. nnti lar aku modified tangan aku jadik 6. baru senang nk wat multitask nih. tensen tul... cam ler aku tak tahu. kalau dah siap mestila aku dh anta kat dia...letih tul... lumrah keje ngan orang. kat memana pun sama gak. tapi dia tuh, as a boss, supposed to be consider lar sket. understand orang punye situation. baru lar staff sayang. dah lar aku sedih, mase arwah abah aku meninggal, dia langsung tak menjengukkan muka apalagi nak menelefon aku untuk say takziah pun tidak. memang tak berperasaan betol. nasib baik bini dia tuh baik. sanggup datang menziarahi aku n family. aku bertahan lagi kat sini pun, sbb bini dia tuh. baik sgt ngan kiteorang sume. mmg kebetulan family bini dia nih sume baik2. pemurah dan baik hati walaupun dorang kaya. tak sombong langsung. tak macam bos aku nih. dh la menumpang kesenangan bini. tak sedar diri. (ish! kalau lar dia baca luahan aku nih, korang rasa aku kene buang keje tak?) alar...sori lar bos, bukan ape, sekadar meluahkan perasaan hati yang tensen jerk. nak cakap depan2, tak berani. takut kene buang keje, naya gak. tak pe, nanti raya mintak mahap ek...bos....
tapi skang aku dh okeh sket. sbb sume report dia aku dh submit. tengok dia pun tak komplen report aku. harap2 tak dek lar yg menyakitkan ati aku lagi pas nih....skang tengah sibuk prepare tuk report next month. aduh! bile lar nk abis keje nih...
Glitter Text Generator

2 comments:

Zura said...

mesti ko sayang giler kat bini dia kan...hehehe...

zh-ena said...

kira ok la tu..sorang ok sorang ko..