? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

islamic calendar

TWINS BIRTHDAY

Lilypie - Personal pictureLilypie

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Thursday, July 16, 2009

CATATAN INI KHAS BUAT RA....

Ra! ko tolong baca luahan aku nih. sape member ko nama "PHARIZA ANI"? Ko kan ada anta email Oouch So Cute! tapi nothing. pas tuh ada sorang member ko jawab, kosong jerk. aku pun jawab lek, aah tak dek attachment pun. ko tau yg member ko yang aku highlight kat atas tuh leh sound aku...(ko spe....tk anta kat ko pun...tolong sikit)... hek eleh, tak baca subjek tul minah tuh... kalau ye pun suh la dia berbudi sket. member ko yg rahayu ngan wahidah tuh anta kat aku, aku tak cakap pape pun kat dorang... ish..ish...jgn ler kerek sgt....kalau tak kenal pun, tak yah ler anta email cam tuh. sedih aku baca... anyway aku bukan marah ko ra, jgn ler terasa ati lak ek.. sajek meluah perasaan...hu...hu

Glitter Text Generator

4 comments:

Zura said...

hahahaha...rahayu tue kakak aku...wahida tue kakak ipar aku lah bkn kawan aku...phariza aini tue mber mase aku sekolah rendah...dia xth kot boleh send in group...dia ckp ngan ko cm tue ke da...sorylah...abaikan lah dia tue...:D...absi tue ko xbalas pape ke...???

lannida said...

malas aku nk balas. malas nk layan pun...he..he..

zh-ena said...

betul tu..buat tak tau jea..kang balas jadi lain plak

iman said...

eeeeee x sopan kawan ko ra, nsb idah dh berubah jadi baik, kalau x hbslh kawan ko y x berbudi bahasa tue...;p