? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

islamic calendar

TWINS BIRTHDAY

Lilypie - Personal pictureLilypie

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Friday, July 24, 2009

MENYAMPAH...

Korang suke tak, kalau datang opis buat muka sardin. bawak masalah kat umah smpi kat opis. pas tuh bile orang lain tegur, mula lar buat muka bengang. Ish! aku cukup meluat orang yg jenis cam nih... aku nih kalau ikutkan, lagi byk masalah. tapi smpi bos aku sendiri cakap kat aku, dia ingat aku ngan suami aku tuh hidup aman damai. tak penah gaduh. sbb hari2 datang opis muka manis cam gula (he..he..perasan pulak). tapi mmg betol, bila aku cakap aku tengah gaduh ngan hubby aku, sume orang tak caya. sbb tengok aku gelak jerk. cam tak penah ada masalah. setiap rumah tangga, pasti ada pergolakan kan? tapi tak yah lar nk tunjuk kat sume orang yg kita tengah ada masalah. simpan sendiri sudah! orang keliling nih, tak sume boleh menolong. kekadang kebanyakan menambah beban daripada memberi respon baik untuk kita. lebih baik masalah tuh, simpan jerk lar. kalau nk meluah pun, just tulis kat blog atau g taw kengkawan yg mmg bole dipercayai. Itu lar manusia... aku bukan pe just nk meluah perasaan aku yg tak enak ari nih disebabkan seorang office mate yg tak berkaliber. dah lar datang bawak muka taik, pas tuh nk sound2 aku. pagi2 jumaat dh wat aku naik hangin. nasib baik lar aku masih dalam mood yg cun, kalau tak ngan dia2 aku bambu.... ish! menyampah tul

Glitter Text Generator

3 comments:

Zura said...

aku pun xsuke org cm tue...cm nk cari publisiti murahan je

iman said...

erk...sesuka jer nak sound bini orang..

zh-ena said...

aku pun tak suka buat muka ader masalah bila dtg opis..letak tepi beb prob umah tangga..