? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

islamic calendar

TWINS BIRTHDAY

Lilypie - Personal pictureLilypie

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Friday, July 10, 2009

tabah lar...hati

Jumaat penghulu segala hari... cam tak terasa pun... baru smlm start keje, tetiba ari nih dh last keje.... sok cuti g.. erm.. tapi tak rehat gak. sebab nk kene balik rumah kak cik. sok dia nak wat bayar fidyah sekali ngan tahlil untuk arwah abah. terpaksa lar kami sume berkampung kat sana pulak. ye ar...mungkin dia nak tebus balik apa yang dia tak sempat buat ari tuh. biar lah dia... aku pun kalau ada rezeki lebih nanti, nak gak wat tahlil untuk arwah abah. skang nih, aku lum mampu lagi nak wat kenduri... setakat tolong mak sket2 buleh ler... erm... aku nk ucapkan terima kasih pada kengkawan yang sudi menziarahi keluarga aku hari tuh, and tak lupa gak pada kengkawan yang sampaikan ucapan takziah untuk aku n family. korang lar yang membantu untuk aku bangun dan terus tenang mengharungi ujian dan dugaan Allah s.wt. kali ini. tanpa sokongan korang, mungkin aku masih lagi tak mampu tersenyum seperti ari nih. terima kasih kengkawan atas sokongan korang. aku doakan korang dan keluarga sihat sejahtera hendaknya. amin.... for my family, harap korang sume tabah lar...especially mak. aku risau gak kalau dia down sangat setelah kehilangan abah. tapi aku tahu, mak akan kuat. aku berjanji aku akan sentiasa menjaga dan menjenguk dia setiap kelapangan yang aku ada. mak, ida janji akan jaga mak seumur hayat ida.... sayang...mak...

Glitter Text Generator

2 comments:

Zura said...

ko nie da...buat aku nk nangis plak...entry ko berjaya buat aku tersentuh...

iman said...

erm...setiap yang hidup pasti akan mati, kiter tak tahu bila jer mase kita....tabah dan sabarlh hadapi dugaanNya, y pasti setiap kejadian pasti ada hikamh y tersembunyi.....