? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

islamic calendar

TWINS BIRTHDAY

Lilypie - Personal pictureLilypie

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Tuesday, July 21, 2009

BERMANDI-MANDA....

Ahad lepas, tak tahu nk g mane...bosan duk kat umah... kebetulan suami aku kene g ukur rumah orang nk wat grill, satu kat flora damansara, satu kat manjalara. alhamdulillah...murah rezeki kami sekeluarga. lepas g ukur tuh, bebudak sibuk merengek nk ajak g mandi... kiteorang kebuntuan, tak tahu nk cari tempat yg free dan dekat... malas nk jalan jauh2. senin nk kije. akhirnya kami sepakat bawak c-kembar mandi kat templer park. lama tak g kat sini, rupanya dh kene bayar nk masuk. nasib baik 2 hengget jerk satu pala. tapi c-kembar tak kira lar. tak puas ati gak. sebab apa kene bayar? lagipun orang yg kutip bukan cam orang majlis pun. pe sebab dorang nk kutip? nak kata tmpt bersih sgt, aku rasa masih cam dulu... tak paham betol. dorang tolong curah air dari atas ker? tak aci ler...kenapa kene bayar? dulu aku sebulan sekali pegi situ, tak penah pun kene bayar. nape kali nih kene bayar pulak? (amboi! punye lar marah macam bayar 200). mmg lar... wpun 2 hengget, tapi kalau dh 2 pala, dh 4 hengget. lepas nasi tengahari sepinggan. mee goreng mamak pun dh lepas tuh... ish melalut pulak... tak pe ar, demi c-kembar, ku tabahkan hati... at least dorang happy sgt dapat main air.....
comey nye c-kembar... (ceh! perasan pulak)
wah...landing nampak...
"mama! tengok adik kakak, cam ikan kan?"
suke sgt dapat main air...

pape hal...skill duduk tak tinggal...
Glitter Text Generator

3 comments:

Zura said...

dh lama dh kena bayar tue da...mahal tau...aku pun xpuas hati...tempat xdelah bersih sgt...

dh lama x g mandi manda nie...tgk anak ko main air cm seronok je...krg xmandi plak...??

zh-ena said...

skang nie pergi la maner2 air terjun confirm kena bayar..aku lg suka g ulu yam..mmg bersih, msk toilet pun bersih jea jd puas hati la klu kena bayar pun kan

lannida said...

aku mlas mandi sbb susah carik tmpt tukar baju. bak kate korang, biasenye tandas hutan lipur ni bukan bersih. bebudak tak pe lar... dorang bogel di khalayak ramai pun, tak dek orang pedulik.